Connected (part 1)

Hope to see a lot of people at our show on friday. Here is a little of what it’s all about….

CONNECTED (part 1)

The Most Secret Gallery, Rådhusstræde 10, København - 20. januar til 5. februar 2017

Carla Nuis (NL), Chequita Nahar (SR/NL), Andrew Lamb (UK), Jonathan Boyd (UK), Hrafnhildur Halldórsdóttir (IS/UK), Therese Mørch-Jørgensen (DK), Lone Løvschal (DK) og Helen Clara Hemsley (ZA/DK)

CONNECTED opstod som en sludder imellem to. Snakken fortsatte imellem tre og som tiden gik voksede gruppen af deltagere. Således har mødet omkring et konkret projekt taget form og nu er vi otte, som på den ene eller anden måde er forbundet gennem vores virke.

Nogle af os har gået på RCA i London, andre udstillede sammen i en Bavarisk brandbil i München. To mødtes tilfældigt på et fly for længe siden og andre har endnu ikke truffet hinanden. Uanset hvad, er vi alle forbundet ved etableringen af denne gruppe og dens øvrige deltagere.

Ideen bag projektet er, at lave værker omkring det at være forbundet, heraf arbejdstitlen CONNECTED. Vores fælles passion for at skabe gennem håndværk, teknologi og tanker er grundlaget for udstillingen.

Gruppen repræsenterer stor mangfoldighed indenfor valg af materialer, teknikker, udtryk og formsprog og præsenterer værker der individuelt fortolker konceptet med stor forskellighed. Der findes en særlig intimitet og dedikation i arbejdet med smykkerelaterede medier, hvor præcision og tilstedeværelse spiller en fremtrædende rolle.

Vi ser frem til at præsentere de historier og genstande der, som en fejring af diversitet, udspringer af denne gruppe formgivere.

CONNECTED er støttet af Statens Kunstfond

Previous
Previous

Fun at the factory

Next
Next

Langsomt voksende