Langsomt voksende

Siden jeg præsenterede ‘The Coral Collection’ har jeg slet ikke kunnet stoppe igen. Smykkerne er blevet så vel modtaget og ligesom koraller på havbunden er langsomtvoksende har smykkerne også fået lov til langsomt at vokse videre på mit arbejdsbord. Vi har længe haft en tendens til at alt omkring os skal storme derudaf, men jeg nyder at fordybe mig i detaljerne og glæder mig over at smykkerne skal leve længe; ofte i flere generationer; så de må gerne tage tid at lave.

Det er fantastisk at kunne arbejde frit med formerne og bruge de sten jeg synes passer allerbedst ind, og ikke være bundet af om jeg kan få flere af samme slags eller om de kan holdes på samme pris allesammen.

Designet tager udgangspunkt i den lille fatning der skal til for at holde en sten på plads i et smykke, således at stenen præsenteres bedst muligt. Fatningerne er gentaget i korallignende strukturer der giver smykkerne et blødt, organisk og levende præg og distancerer dem fra den meget stringente struktur som traditionelt præger juvellérarbejde. Kom forbi Guldsmed – Gl. Mønt 37 og se de seneste tilblivelser.