Flere broscher

Five broches from the Coral Collection, sterling silver

Five broches from the Coral Collection, sterling silver

Efteråret har været præget af arbejdet med udstillingen ‘Smykkernes By’ i Rundetaarn. Kjøbenhavns Guldsmedelaug stod bag udstillingen der var en præsentation af de tre talenter der var nomineret til at modtage den prestigefyldte Skt. Loye-pris. De tre nominerede blev akkompagneret af tidligere modtagere af Skt.Loye prisen og heriblandt mig der modtog prisen i 2006. For de der ikke nåede at se udstillingen ‘Smykkernes By’ i Rundetaarn er her mit bidrag til udstillingen; fem broscher af sterling sølv alle bygget op af små fatninger der gentaget danner korallignende strukturer, nogle lettere nedbrudt og nogle ‘forurenet’ af sort oxyd – en enkelt dekoreret med safirer i rødlige farver.

Broches2
broches3